GYakran Ismételt Kérdések (GYIK)Mit jelent a vizsgagarancia?

Amennyiben a nálunk elvégzett közúti elsősegélynyújtás tanfolyam után sikertelen közúti elsősegélynyújtás vizsgát tesz, akkor mi is elrontottunk valamit! Ezért a tanfolyamdíj teljes összegét visszafizetjük Önnek, a pótvizsga díját befizetjük Ön helyett (7900 HUF) és hogy a következő vizsga mindenképpen sikeres legyen az Ön által választott tanfolyami napon ingyenesen részt vehet a képzésen.


Mikor vizsgázhatok?

Alapértelmezetten a képzéshez legközelebb eső lehetséges vizsganapot foglaljuk Önnek (ezek a dátumok az adott tanfolyami leírásban megtalálhatóak, illetve a visszaigazoló e-mail-ben is szerepelnek).


Nem jó a jelzett vizsgaidőpont mi történik ilyenkor?

Akár egy válasz e-mail-ben, vagy személyesen a tanfolyamon jelezze az oktatónak!


Mindenképpen elindul a meghirdetett tanfolyam?

Igen, amennyiben érkezett rá elő regisztráció!


Van még hely a tanfolyamra?

Amennyiben látja a dátumot az oldal frissítése után akkor igen! Azok a képzési napok, melyeken a jelentkezők létszáma elérte a beállított szintet automatikusan lekerülnek az oldalról, az újabb képzési nap pedig fel.


Mi történik ha jelentkezem a képzésre és nem megyek el a tanfolyamra?

Azzal, hogy jelentkezik a képzésre, csak a szándékot jelzi felénk. A képzést megelőző napon e-mail üzenetet küldünk Önnek, melyben egy kattintást kérünk: - "Megerősítem részvételemet a tanfolyamon" - "Köszönöm, de nem fogok megjelenni a tanfolyamon"


Jelentkeztem a képzésre, de nem kaptam megerősítő e-mail üzenetet!

A jelentkezést követő 24 órán belül mindenképpen kapnia kell visszaigazoló jelentést. Ha nem érkezett meg, érdemes első lépéskén a SPAM listában keresni. Vagy ezt megelőzendő a kozuti.elsosegely.kepzes@gmail.com leveleket biztonságos feladónak jelölni.


Ha még mindig nem érkezett meg, kérem hívja a +36208057017 számot, vagy ismételje meg jelentkezését!


Hogyan tudom rendezni a tanfolyam díját?

Be kell előzetesen mennem a fizetés miatt?

Nem! A tanfolyam díját a képzésen kell kiegyenlíteni, azt előre nem kérjük be! (Sőt, a tanfolyam legutolsó mozzanata a díjak rendezése!)


A vizsgadíjat kinek kell fizetni, és mikor?

A tanfolyamon mindenki egyedi számozású vizsgacsekket kap. [Kedvezményezett: Magyar Vöröskereszt, összege 7900 HUF), ezt legkésőbb a vizsga napjáig szükséges kiegyenlíteni.


Kötelező elvégezni az elsősegélynyújtó tanfolyamot?

Nem, a közúti elsősegélynyújtó vizsga nem tanfolyamköteles! A vizsgát megelőzően senki nem fogja kérdezni, hogy részt vett-e tanfolyamon! A vizsgán már valószínűleg igen, mivel a vizsgabiztosok többsége észreveszi a gyakorlati hiányosságokat (amit könyvekből nem lehet megtanulni) és ez rendszerint sikertelen vizsgát eredményez!